Camerabeveiliging

Innovaties in camera's


De beveiligingscamera veranderd. Waar het 10 jaar geleden uitsluitend nog kon worden gebruikt als preventieve beveiligingsmethode, wordt de beveiligingscamera steeds meer een slimme tool. Een middel waarmee bedrijven pro-actief in kunnen spelen op situaties en lering kunnen halen uit bezoekersgedrag. Een tool die zelf lerend is en een multidiciplinaire inzetbaarheid heeft.

Deep learning

Een camera die zelf lerend is, dat is het uitgangspunt van deep-learning functionaliteiten van onze beveiligingscamera's. Onze slimme camera's leren wat  'normaal gedrag' is, en geven direct een melding aan de gebruiker als er zich een situatie voordoet die niet binnen deze categorie valt. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan mensen die uitzonderlijk lang rondhangen rond een pinautomaat of winkelentree.

Multidisciplinaire

De beveiligingscamera wordt niet langer uitsluitend gebruikt voor beveiligingsdoeleinden. Innovaties in techniek maken het mogelijk om de beveiligingscamera in te zetten voor diverse doeleinden. Zo worden onze camera's veelvoudig gebruikt voor procesoptimalisatie, heatmapping, gezichtsherkenning, people-counting en meer! Alles volledig schaalbaar op basis van uw behoeften.

Camera's in de cloud


Door de vernieuwing in camera’s zijn fysieke recorders verleden tijd. Niet langer is het noodzakelijk om camerabeelden terug te kijken in een oude, stoffige ruimte. Door camerabeelden encrypted op te slaan in de cloud kunt u onafhankelijk van locatie uw camerabeelden bekijken, downloaden en delen met medewerkers. De beelden van alle filialen, bedrijfspanden en locaties centraal te bekijken vanaf 1 account.

100% Hacker proof

Camera's die beelden opslaan in de cloud, is dat wel veilig? Ja, juist een stuk veiliger dan de traditionele recorder. Deze veiligheid kan worden gegarandeerd door het plaatsen van een bridge tussen uw internetverbinding. Deze bridge dient als firewall voor de verbinding met uw camera's. Hierdoor is het voor hackers (of backdoors) niet mogelijk om met uw beveiligingscamera mee te kijken of via een hack in uw netwerkverbinding te komen.

Camerabeelden opslaan in de cloud is de perfecte oplossing, ook als wordt gekeken naar de AVG wetgeving. De kern van deze wetgeving rust op het enkel beschikbaar stellen van beelden voor gemachtigden personen. Deze machtigingen zijn gemakkelijk toe te kennen en te beschrijven via ons cloud platform. Dit is belangrijk omdat de AVG u verplicht op aanvraag een overzicht te overhandigen over welke manier u uw camerabeleid heeft ingevuld.