Toegangscontrole

Toegangscontrole


De kwaliteit van de veiligheid voor uw eigendommen, organisatie en personeel hangt mede af van een toegangscontrolebeleid. Veel bedrijven maken dan ook gebruik van een sleutel beleid: een fysieke lijst met gespecificeerde informatie over welke personen over sleutels beschikken. Dit vormt echter een veiligheidsrisico. Fysieke sleutels kunnen verloren raken. Tags en sleutels kunnen daarnaast worden gerepliceerd. Dit maakt het lastig om naar verloop van tijd exact inzichtelijk te hebben welke personen over welke toegangsmiddelen beschikt. PROFI-SEC Technology biedt hier een uitstekende oplossing!

Smartphone als sleutel

In tegenstelling tot fysieke sleutels en tags maakt PROFI-SEC Technology het mogelijk om deuren te openen door middel van een handige (password protected) app op de Smartphone. Dit voorkomt het verloren raken of repliceren  van toegangsmiddelen.

Beheersbaar

De digitale aard van het toegangscontrolesysteem van PROFI-SEC Technology brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het zeer eenvoudig verschillende gebruikers vanaf 1 master account te beheren. Als hoofdgebruiker kunt u eenvoudig rechten toekennen aan ondergeschikten en mensen (tijdsgebonden) toegang geven tot bepaalde ruimten. Daarnaast is het inzichtelijk in welk tijdspan een specifieke gebruiker gebruik heeft gemaakt van een ruimte.

Beheer op afstand


Uw smartphone-applicatie maakt verbinding met het internet, dat vervolgens de toegangscontrole-unit activeert. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat u op locatie bent om een deur voor iemand te openen. In het scenario dat een werknemer tijdelijk in een bepaalde ruimte moet zijn, kunt u zeer eenvoudig vanaf de Gran Canaria de deur open maken.

Koppeling met camerasysteem

Zodra de toegangscontrole unit wordt geactiveerd wordt dit direct gekoppeld aan het camerasysteem. Hierdoor kunt u direct de beelden bekijken van het moment dat iemand een ruimte betrad. Ook wordt er een beeld gelinkt aan het foutief, niet gemachtigd, aanbieden van toegangsmiddelen.

Ons toegangscontrolesysteem is gemakkelijk schaalbaar, zelf het uitbreiden met nieuwe locaties is zeer eenvoudig.  Indien uw organisatie uitbreidt met een nieuwe vestiging, kan het toegangscontrolebeleid eenvoudig worden uitgebreid. De rechten van gebruikers kunnen eenvoudig worden gegeneraliseerd.